gratis verzending vanaf € 500
Trendhopper Beau Loveseat
Trendhopper Beau Loveseat
Vergroten
  • Trendhopper Beau Loveseat
1/6
Item 1 of 6

Trendhopper Beau Loveseat

Levertijd: meer dan 12 weken
Meer mogelijkheden
Het getoonde meubel is online te bestellen. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Persoonlijk interieuradvies Eijerkamp

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Trendhopper Beau Loveseat

Heerlijk onderuitzakken en relaxen doe je in loveseat Beau van Trendhopper! De royale fauteuil heeft uitnodigende, volle zitkussens en staat op slanke poten. Beau is verkrijgbaar in diverse stoffen en microleder, waarbij ook uit allerlei kleuren gekozen kan worden. Getoond model is uitgevoerd in een okergele ribstof. Bovendien is Beau ook verkrijgbaar als bank in diverse afmetingen. Shop loveseat Beau van Trendhopper online of in woonwinkels in Zutphen & Veenendaal!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1607513
Breedte 102 cm
Hoogte 86 cm
Diepte 97 cm
Materiaal Stof
Kleur oker
Merk Trendhopper
Woonstijl  Industrieel
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer

Meer uit de Beau serie Bekijk ook Meer uit deze serie