• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

(on)bezorgd in huis
Aankopen vanaf 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot 500,- berekenen we 29,95 voor de bezorging. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice, zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. 

Kleine  woonitems (o.a. bijzettafels, kussens en accessoires) worden voor slechts 7,25 bij je thuisbezorgd via PostNL. Volg deze bestelling op de voet met Track & Trace. 

Update maatregelen Covid-19
We blijven bestellingen bij je leveren, waarbij we de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgen. De veiligheid van onze medewerkers en klanten heeft onze hoogste prioriteit. We houden gepaste afstand van 2 meter en vragen je om hetzelfde bij onze bezorgers te doen. Daarnaast nemen we geen contant geld aan en vragen wij je je eigen pen te gebruiken bij het aftekenen van de afleverbon.

Artikelomschrijving

Bureau Tuna van Trendhopper is een modern en minimalistisch bureau voor je thuiswerkplek. De tafel is vervaardigd uit een zwart metalen onderstel met een grafisch lijnenspel dat een uitgesproken contrast vormt met het witte tafelblad. Door de compacte afmetingen is bureau Tuna niet alleen geschikt voor de studeerkamer, maar ook een praktische toevoeging aan de slaapkamer of als werkplek in de woonkamer. Shop bureau Tuna van Trendhopper nu online of kom langs in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal.

Kenmerken
Artikelnummer 1612891
Breedte 120 cm
Diepte 48 cm
Hoogte 86 cm
Kleur Wit
Materiaal MDF
Ruimte Werkplek
Andere afmeting mogelijk? Nee
Andere kleur mogelijk? Nee
Ander materiaal mogelijk? Nee
Merk Trendhopper
Aantal
149,- Nu 129,-