• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

(on)bezorgd in huis
Aankopen vanaf 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot 500,- berekenen we 29,95 voor de bezorging. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice, zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. 

Kleine  woonitems (o.a. bijzettafels, kussens en accessoires) worden voor slechts 7,25 bij je thuisbezorgd via PostNL. Volg deze bestelling op de voet met Track & Trace. 

Update maatregelen Covid-19
We blijven bestellingen bij je leveren, waarbij we de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgen. De veiligheid van onze medewerkers en klanten heeft onze hoogste prioriteit. We houden gepaste afstand van 2 meter en vragen je om hetzelfde bij onze bezorgers te doen. Daarnaast nemen we geen contant geld aan en vragen wij je je eigen pen te gebruiken bij het aftekenen van de afleverbon.

Artikelomschrijving

Moderne hoekbank Gibbs van Trendhopper biedt zitplaats aan het hele gezin. De royale bank uit een 2,5-zits met arm links, een hoekelement, een 2,5-zits element en een longchair met arm rechts. De bank is zoals getoond bekleed met een grove, grijze stof en staat op zwarte poten. Gibbs is eveneens in andere opstellingen en stof- en leersoorten te verkrijgen. Ook is het mogelijk de zitelementen te voorzien van bonnelvering. Shop hoekbank Gibbs van Trendhopper online of ontdek de mogelijkheden in onze woonwinkels!

Kenmerken
Artikelnummer 1605329
Breedte 356 cm
Diepte 279 cm
Hoogte 83 cm
Kleur Wit/grijs
Materiaal Stof
Ruimte Woonkamer
Andere afmeting mogelijk? Ja
Andere kleur mogelijk? Ja
Ander materiaal mogelijk? Ja
Merk Trendhopper