Skip to content
gratis verzending vanaf € 500
Trendhopper Kamiah Opbergkast
Trendhopper Kamiah Opbergkast
Vergroten
  • Trendhopper Kamiah Opbergkast
1/2
Item 1 of 2

Trendhopper Kamiah Opbergkast

Levertijd: 6-8 weken
Persoonlijk interieuradvies Eijerkamp

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Trendhopper Kamiah Opbergkast

Kamiah opbergkast van Trendhopper is een robuuste opberger. Door de combinatie van het grove mangohout en het zwarte metaal krijgt de kast een stoere uitstraling. De kast heeft een zwart metalen onderstel en is voorzien van twee ruime lades, een kastdeur en twee open vakken. Kamiah biedt veel opbergruimte en een plek voor het plaatsen van leuke accessoires. Combineer de opbergkast met de andere meubelen uit het Kamia woonprogramma. 
Op zoek naar extra sfeer in huis? Shop de Kamiah opbergkast uit de collectie van Trendhopper online of in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1648907
Breedte 102 cm
Hoogte 120 cm
Diepte 42 cm
Materiaal Mangohout, Metaal
Kleur Naturel, Zwart
Merk Trendhopper
Woonstijl Industrieel
Barcode 9810010587726
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer