Skip to content
Trendhopper Marlin Hoekbank
Trendhopper Marlin Hoekbank
Vergroten
  • Trendhopper Marlin Hoekbank
1/11
Item 1 of 11

Trendhopper Marlin Hoekbank

Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken
Persoonlijk interieuradvies Eijerkamp

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

Adres & openingstijden

Eijerkamp vertelt over Trendhopper Marlin Hoekbank

Royale bank Marlin van Trendhopper biedt zitplekken aan het hele gezin! Getoond model bestaat uit een longchair links, 2, 5-zits met hoekzit en XL eiland rechts en is uitgevoerd in een lichtgrijze stof. De bank is voorzien van moderne, zwart metalen slede poten. Marlin is tevens verkrijgbaar in andere afmetingen, opstellingen en stof- en leersoorten. Ontdek de mogelijkheden van bank Marlin van Trendhopper in onze woonwinkels.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1605336
Breedte 378 cm
Hoogte 78 cm
Diepte 238 cm
Materiaal Stof
Kleur Lichtgrijs
Merk Trendhopper
Woonstijl  Industrieel
Barcode 9900000404659
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer