Skip to content
Trendhopper Marlin Hoekbank
Trendhopper Marlin Hoekbank
Vergroten
  • Trendhopper Marlin Hoekbank
1/3
Item 1 of 3

Trendhopper Marlin Hoekbank

Levertijd: meer dan 12 weken
Meer mogelijkheden
Het getoonde meubel is online te bestellen. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
persoonlijk interieuradvies

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Trendhopper Marlin Hoekbank

Marlin uit de collectie van Trendhopper is een royale bank en biedt zitplekken voor het hele gezin! Getoonde bank bestaat uit een longchair rechts, 2,5-zits met hoekzit en XL eiland links en is uitgevoerd in een lichtgrijze stof. De bank is voorzien van een moderne, zwart metalen slede onderstel. Marlin is naast getoond model ook verkrijgbaar in andere afmetingen, opstellingen op stof- en leersoorten. 

Ontdek alle mogelijkheden van hoekbank Marlin uit de collectie van Trendhopper nu online of shop direct!

 

Afmetingen & details

Artikelnummer 1673335
Breedte 387 cm
Hoogte 78 cm
Diepte 238 cm
Zithoogte 43 cm
Zitdiepte 71 cm
Hoogte armleuning 61 cm
Breedte armleuning 25 cm
Materiaal Stof Oasis
Kleur Grey
Uitvoering Hoek links
Merk Trendhopper
Woonstijl Industrieel, Modern
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer