Skip to content
Trendhopper Nizan Zitbank
Trendhopper Nizan Zitbank
Vanaf 1349.-
Vergroten
  • Trendhopper Nizan Zitbank
1/9
Item 1 of 9

Trendhopper Nizan Zitbank

Vanaf 1349.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Trendhopper Nizan Zitbank

Kom tot rust op bank Nizan van Trendhopper. Deze bank past in vele woonstijlen en heeft door de slanke zwarte poten een open en minimalistische uitstraling. 

Naast getoond model is bank Nizan van Trendhopper tevens verkrijgbaar als bijvoorbeeld hoekbank of in een andere opstelling. Tevens is de bank te bekleden met diverse stof- en leersoorten en uit te voeren met drie verschillende pootkleuren. Ontdek de vele mogelijkheden van bank Nizan van Trendhopper in onze woonwinkels.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1640538
Breedte 224 cm
Hoogte 87 cm
Diepte 100 cm
Zithoogte 45 cm
Zitdiepte 56 cm
Hoogte armleuning 70 cm
Materiaal Stof
Merk Trendhopper
Woonstijl  Scandinavisch
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer

Dit vind je ook leuk Vergelijkbare artikelen Vergelijkbare artikelen

Meer uit de Nizan serie Bekijk ook Meer uit deze serie