gratis verzending vanaf € 500
Trendhopper Plain Tv-meubel
Trendhopper Plain Tv-meubel
Van 834.- Voor 649.-
Vergroten
  • Trendhopper Plain Tv-meubel
1/3
Item 1 of 3

Trendhopper Plain Tv-meubel

Van 834.- Voor 649.-
Levertijd: 8-10 weken
Wij zijn open!

Wij zijn open!

Kom vrijblijvend langs, óf beter nog: plan een winkelbezoek met je persoonlijke Eijerkamp adviseur die je woonwensen inventariseert en alle mogelijkheden laat zien!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Trendhopper Plain Tv-meubel

Tv-meubel Plain is een modern meubel uit de collectie van Trendhopper. Deze televisiekast heeft een Scandinavische uitstraling door zijn simplistische lijnenspel en de combinatie van donkere elementen met licht hout en het ranke onderstel. Dit tv-meubel is voorzien van twee lades, een deur en twee open vakken en biedt daarmee plaats aan apparatuur maar ook aan kleine spullen die moeten worden opgeruimd. Getoond model is uitgevoerd in de kleur zwart met accenten in walnoot.

Kasten uit het Plain meubelprogramma van Trendhopper zijn tevens te verkrijgen als modulaire kasten: op deze manier stel je het ontwerp helemaal naar eigen wens samen.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1590956
Breedte 180 cm
Hoogte 57 cm
Diepte 45 cm
Materiaal Hout
Kleur zwart
Merk Trendhopper
Woonstijl  Scandinavisch
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Bij besteding vanaf € 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot € 500,- berekenen we € 29,95. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice. Zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. Lees meer

Meer uit de Plain serie Bekijk ook Meer uit deze serie