Skip to content
gratis verzending vanaf € 500
Trendhopper Plain Tv-meubel
Trendhopper Plain Tv-meubel
Van 884.- Voor 799.-
Vergroten
  • Trendhopper Plain Tv-meubel
1/3
Item 1 of 3

Trendhopper Plain Tv-meubel

Van 884.- Voor 799.-
Levertijd: 8-10 weken
Persoonlijk interieuradvies Eijerkamp

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Trendhopper Plain Tv-meubel

Tv-meubel Plain is een modern meubel uit de collectie van Trendhopper. Deze televisiekast heeft een Scandinavische uitstraling door zijn simplistische lijnenspel en de combinatie van donkere elementen met licht hout en het ranke onderstel. Dit tv-meubel is voorzien van twee lades, een deur en twee open vakken en biedt daarmee plaats aan apparatuur maar ook aan kleine spullen die moeten worden opgeruimd. Getoond model is uitgevoerd in de kleur zwart met accenten in walnoot.

Kasten uit het Plain meubelprogramma van Trendhopper zijn tevens te verkrijgen als modulaire kasten: op deze manier stel je het ontwerp helemaal naar eigen wens samen.

Dit is een zelfmontage artikel

Afmetingen & details

Artikelnummer 1590956
Breedte 180 cm
Hoogte 57 cm
Diepte 45 cm
Materiaal Hout
Kleur zwart
Montage Zelfmontage
Merk Trendhopper
Woonstijl Scandinavisch

Dit is een zelfmontage artikel

Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer

Meer uit de Plain serie Bekijk ook Meer uit deze serie