Skip to content
  • ruim 150 merken
  • minimaal 5 jaar garantie
  • Klanten beoordelen ons met een
gratis verzending vanaf € 500
VEILIG WOONWINKELEN Wij zijn open volgens de RIVM richtlijnen. Lees hier al onze COVID maatregelen
Trendhopper Skara Tv-meubel
Trendhopper Skara Tv-meubel
Vergroten
  • Trendhopper Skara Tv-meubel
1/9
Item 1 of 9

Trendhopper Skara Tv-meubel

Levertijd: 3-4 weken
interieuradvies Eijerkamp

Interieuradvies In de winkels

Blijft het maken van de juiste keuzes lastig? Bij Eijerkamp geven we persoonlijk interieuradvies binnen elke woonstijl en ieder budget.

meer info

Eijerkamp vertelt over Trendhopper Skara Tv-meubel

Tv-meubel Skara uit de Trendhopper collectie is voorzien van maar liefst 3 deuren en 2 lades. Dit prachtige meubel is makkelijk te integreren in diverse woonstijlen door het strakke en cleane Scandinavische design. Het meubel is breed genoeg om je televisie op te plaatsen en daarnaast kun je er leuke accessoires naast plaatsen aangezien je genoeg ruimte overhoudt.

Voor overige spullen kun je gebruik maken van de opbergruimte die het tv-meubel biedt door middel van de twee lades en drie deuren. Achter de drie deuren bevinden zich ook nog zes vakken. Getoond model is vervaardigd uit MDF met massief eiken en heeft een witte kleur. Naast dit tv-meubel heeft Skara ook een kleinere versie en een highboard in de collectie.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1596243
Breedte 228 cm
Hoogte 57 cm
Diepte 44 cm
Materiaal Hout
Kleur White
Merk Trendhopper
Woonstijl Scandinavisch
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Bij besteding vanaf € 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot € 500,- berekenen we € 29,95. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice. Zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. Lees meer

Meer uit de Skara serie Bekijk ook Meer uit deze serie