• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

(on)bezorgd in huis
Aankopen vanaf 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot 500,- berekenen we 29,95 voor de bezorging. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice, zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. 

Kleine  woonitems (o.a. bijzettafels, kussens en accessoires) worden voor slechts 7,25 bij je thuisbezorgd via PostNL. Volg deze bestelling op de voet met Track & Trace. 

Update maatregelen Covid-19
We blijven bestellingen bij je leveren, waarbij we de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgen. De veiligheid van onze medewerkers en klanten heeft onze hoogste prioriteit. We houden gepaste afstand van 2 meter en vragen je om hetzelfde bij onze bezorgers te doen. Daarnaast nemen we geen contant geld aan en vragen wij je je eigen pen te gebruiken bij het aftekenen van de afleverbon.

Artikelomschrijving

Slaapbank Joanna heeft een retro look en is bekleed met velvet in de kleur Grey; een echt trendy design. In de rugleuning en zitting zijn knopen vastgezet in een ruitvorm. Combineer Joanna als 3-zitsbank, maar tevens ook als slaapbank. Als 3-zitsbank meet de bank 235 x 87 x 85 cm, wordt Joanna als slaapbank gebruikt zijn de maten; 195 x 42 x 115.

Kenmerken
Artikelnummer 1596452
Breedte 235 cm
Diepte 85 cm
Hoogte 87 cm
Kleur Grey
Materiaal Velvet
Ruimte Slaapkamer
Andere afmeting mogelijk? Ja
Andere kleur mogelijk? Ja
Ander materiaal mogelijk? Nee
Merk Trendhopper
Aantal
699,- Gratis verzending