gratis verzending vanaf € 500
Trendhopper Talbot 3-Zitsbank
Trendhopper Talbot 3-Zitsbank
Vergroten
  • Trendhopper Talbot 3-Zitsbank
1/3
Item 1 of 3

Trendhopper Talbot 3-Zitsbank

Persoonlijk interieuradvies Eijerkamp

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Trendhopper Talbot 3-Zitsbank

Bank Talbot is een comfortabele 3-zitsbank van Trendhopper. De bank is bekleed met stof Reno in kleur Tan: deze warme bruine kleur geeft de bank een sfeervolle uitstraling. De stevige rugleuning en brede armleuningen aan weerszijden van de bank vergroten het zitcomfort van de Talbot.

Bank Talbot van Trendhopper kent vele uitvoeringsmogelijkheden. De bank is onder andere uit te voeren als fauteuil of ruime hoekbank en te bekleden met diverse stof- en leersoorten in verschillende kleuren.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1575863
Breedte 222 cm
Hoogte 77 cm
Diepte 100 cm
Materiaal Stof
Kleur bruin
Merk Trendhopper
Woonstijl  Modern
Barcode 9900000368739
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer