Skip to content
Trendhopper Tinn Eetkamerstoel
Trendhopper Tinn Eetkamerstoel
Vergroten
  • Trendhopper Tinn Eetkamerstoel
1/6
Item 1 of 6

Trendhopper Tinn Eetkamerstoel

Levertijd: meer dan 12 weken
persoonlijk interieuradvies

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Trendhopper Tinn Eetkamerstoel

Eetkamerstoel Tinn van Trendhopper is een comfortabele, eigentijdse eetkamerstoel. Het strakke design van de stoel zorgt ervoor dat hij makkelijk in verschillende woonstijlen te integreren is. Door de bolling in de rug ervaar je ultiem comfort en kun je uren genieten van deze stoel. Eetkamerstoel Tinn is vervaardigd uit stof, getoond in een groene kleur.

Eetkamerstoel Tinn van Trendhopper schuif je makkelijk aan. Het onderstel van deze eetkamerstoel is vervaardigd uit metaal in de kleur zwart.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1594514
Breedte 47 cm
Hoogte 92 cm
Diepte 48 cm
Zithoogte 49 cm
Zitdiepte 44 cm
Materiaal Stof
Kleur Green
Merk Trendhopper
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer

Meer uit de Tinn serie Bekijk ook Meer uit deze serie