Skip to content
Trendhopper Tinn Plus Eetkamerstoel
Trendhopper Tinn Plus Eetkamerstoel
Vergroten
  • Trendhopper Tinn Plus Eetkamerstoel
1/6
Item 1 of 6

Trendhopper Tinn Plus Eetkamerstoel

Levertijd: 8-10 weken
Interieuradvies

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Trendhopper Tinn Plus Eetkamerstoel

Eetkamerstoel Tinn Plus van Trendhopper is een comfortabele, eigentijdse eetkamerstoel. Het strakke design van de stoel zorgt ervoor dat hij makkelijk in verschillende woonstijlen te integreren is. De stoel is voorzien van een gecapitonneerde zitting. Door de bollingen in de rug ervaar je ultiem comfort. Hierdoor kun je uren genieten van deze stoel en heerlijk lang natafelen met je gasten. Eetkamerstoel Tinn Plus is vervaardigd uit stof, getoond in de kleur liver.

Eetkamerstoel Tinn Plus van Trendhopper schuif je makkelijk aan je eettafel, aangezien hij geen armleuningen heeft. Hierdoor kun je Tinn Plus makkelijk aanschuiven. Het onderstel van deze eetkamerstoel is vervaardigd uit metaal in de kleur zwart.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1594521
Breedte 47 cm
Hoogte 92 cm
Diepte 48 cm
Materiaal Stof
Kleur Liver
Merk Trendhopper
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer