Skip to content
Trendhopper Tuck Eetkamerstoel
Trendhopper Tuck Eetkamerstoel
Vergroten
  • Trendhopper Tuck Eetkamerstoel
1/5
Item 1 of 5

Trendhopper Tuck Eetkamerstoel

Levertijd: meer dan 12 weken
Meer mogelijkheden
Het getoonde meubel is online te bestellen. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Interieuradvies

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Trendhopper Tuck Eetkamerstoel

Eetkamerstoel Tuck is een comfortabele, eigentijdse stoel uit de collectie van Trendhopper. Het zwarte ranke onderstel geeft de Tuck een industriële maar toch luchtige uitstraling. De rugleuning van de stoel springt extra in het oog door de siernaden die in organische vorm over de leuning lopen.

Eetkamerstoel Tuck van Trendhopper is verkrijgbaar in diverse stofsoorten. Ontdek de mogelijkheden van eetstoel Tuck online en in onze woonwinkels of vraag een offerte aan!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1584167
Breedte 46 cm
Hoogte 86 cm
Diepte 61 cm
Materiaal Stof
Kleur Reno Turtle
Merk Trendhopper
Woonstijl  Industrieel
Barcode 9900000376697
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer