• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

(on)bezorgd in huis
Aankopen vanaf 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot 500,- berekenen we 29,95 voor de bezorging. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice, zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. 

Kleine  woonitems (o.a. bijzettafels, kussens en accessoires) worden voor slechts 7,25 bij je thuisbezorgd via PostNL. Volg deze bestelling op de voet met Track & Trace. 

Update maatregelen Covid-19
We blijven bestellingen bij je leveren, waarbij we de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgen. De veiligheid van onze medewerkers en klanten heeft onze hoogste prioriteit. We houden gepaste afstand van 2 meter en vragen je om hetzelfde bij onze bezorgers te doen. Daarnaast nemen we geen contant geld aan en vragen wij je je eigen pen te gebruiken bij het aftekenen van de afleverbon.

Artikelomschrijving

Gavi, een industrieel tv-meubel vervaardigd uit acaciahout. Het meubel is voorzien van een lade, een deur en een open ruimte om je tv-ontvanger te plaatsen. In het midden van de open ruimte is een gat gemonteerd waar kabels doorheen kunnen.

Tevens is het mogelijk om de Gavi collectie te combineren, denk hierbij aan buffetkast Gavi.

Kenmerken
Artikelnummer 1599814
Breedte 165 cm
Diepte 45 cm
Hoogte 55 cm
Kleur Tundra Grey
Materiaal Acaciahout
Ruimte Woonkamer
Andere afmeting mogelijk? Ja
Andere kleur mogelijk? Nee
Ander materiaal mogelijk? Nee
Merk Trendhopper
Maten
Aantal
599,- Gratis verzending