Skip to content
gratis verzending vanaf € 500
Trendhopper Valence Dressoir
Trendhopper Valence Dressoir
Vergroten
  • Trendhopper Valence Dressoir
1/7
Item 1 of 7

Trendhopper Valence Dressoir

Levertijd: Meer dan 12 weken

Wij zijn weer open! Op afspraak

Nieuwe meubels uitzoeken? Wij staan in onze gerestylede winkels voor je klaar met de nieuwste collecties van alle bekende merken voor wonen, slapen en design.

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Trendhopper Valence Dressoir

Dressoir Valence van Trendhopper is een stoere industriële kast die veel ruimte biedt om spullen in op te bergen achter de deuren, maar ook om je persoonlijke accessoires op te decoreren. Het is een opvallend dressoir door de visgraat structuur en de zwarte omlijsting.

Combineer dressoir Valence met andere items uit het trendy woonprogramma van Trendhopper zoals de boekenkast, broodkast, het tv-meubel, een vakkenkast of salontafel. Shop dressoir Valence van Trendshopper online of bekijk deze in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1610140
Breedte 181 cm
Hoogte 84 cm
Diepte 48 cm
Materiaal Lamulux
Kleur Old teak
Merk Trendhopper
Woonstijl  Landelijk
Barcode 9900000410452
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Bij besteding vanaf € 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot € 500,- berekenen we € 29,95. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice. Zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. Lees meer