Skip to content
gratis verzending vanaf € 500
Trendhopper Valence Opbergkast
Trendhopper Valence Opbergkast
Vergroten
  • Trendhopper Valence Opbergkast
1/7
Item 1 of 7

Trendhopper Valence Opbergkast

Levertijd: Meer dan 12 weken
Online Eijerkamp chat

Woonvraag? Wij staan voor je klaar!

Via de chat staat we elke dag (tot 21u) klaar om je te helpen bij het online woonshoppen, het maken van een video-bel-afspraak of bezoek aan huis.

bekijk opties

Eijerkamp vertelt over Trendhopper Valence Opbergkast

Opbergkast Valence van Trendhopper is een stoere industriële kast die veel ruimte biedt om spullen in op te bergen achter de deuren. Het is een opvallende opbergkast door de visgraat houtstructuur en de zwarte omlijsting. De open vakken aan de bovenkant van de kast geeft het meubel iets meer lucht en ruimte waardoor het geen groot blok in het interieur lijkt.

Combineer broodkast Valence met andere items uit het trendy woonprogramma van Trendhopper zoals de boekenkast, het dressoir , het tv-meubel, de vakkenkast of salontafel. Shop broodkast Valence van Trendshopper online of bekijk deze in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1610144
Breedte 72 cm
Hoogte 192 cm
Diepte 48 cm
Materiaal Lamulux
Kleur Old teak
Merk Trendhopper
Woonstijl  Landelijk
Barcode 9900000410490
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Bij besteding vanaf € 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot € 500,- berekenen we € 29,95. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice. Zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. Lees meer