Skip to content
gratis verzending vanaf € 500
VEILIG WOONWINKELEN! Lees hier hoe wij omgaan met de aangescherpte maatregelen per 15 oktober
Trendhopper Valence Salontafel
Trendhopper Valence Salontafel
Vergroten
  • Trendhopper Valence Salontafel
1/6
Item 1 of 6

Trendhopper Valence Salontafel

Levertijd: Meer dan 6 weken
interieuradvies Eijerkamp

Interieuradvies In de winkels

Blijft het maken van de juiste keuzes lastig? Bij Eijerkamp geven we persoonlijk interieuradvies binnen elke woonstijl en ieder budget.

meer info

Eijerkamp vertelt over Trendhopper Valence Salontafel

Salontafel Valence van Trendhopper is een stoere industriële tafel die ruimte biedt om spullen op te bergen in de lades, maar heeft door de open vakken een luchtige uitstraling. De salontafel is makkelijk te matchen in verschillende wooninterieurs door de minimalistische look.

Combineer salontafel Valence met andere items uit het trendy woonprogramma van Trendhopper zoals het dressoir, de boekenkast, de broodkast, een tv-meubel of vakkenkast. Shop salontafel Valence van Trendshopper online of bekijk deze in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1610151
Breedte 135 cm
Hoogte 39 cm
Diepte 67 cm
Materiaal Lamulux
Kleur Old teak
Merk Trendhopper
Woonstijl Landelijk
Barcode 9900000410575
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Bij besteding vanaf € 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot € 500,- berekenen we € 29,95. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice. Zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. Lees meer