Skip to content
  • ruim 150 merken
  • minimaal 5 jaar garantie
  • Klanten beoordelen ons met een
gratis verzending vanaf € 500
Start nieuw tv-seizoen vtwonen 'Weer verliefd op je huis' a.s. zondag 20 september 18.55u SBS6.
Trendhopper Valence Tv-meubel
Trendhopper Valence Tv-meubel
Vergroten
  • Trendhopper Valence Tv-meubel
1/6
Item 1 of 6

Trendhopper Valence Tv-meubel

Interieuradvies Eijerkamp

Interieuradvies In de winkels

Blijft het maken van de juiste keuzes lastig? Bij Eijerkamp geven we persoonlijk interieuradvies binnen elke woonstijl en ieder budget.

meer info

Eijerkamp vertelt over Trendhopper Valence Tv-meubel

Tv-meubel Valence van Trendhopper is een stoere industriële kast die veel ruimte biedt om spullen op te bergen in de drie lades, maar ook om je persoonlijke accessoires en uiteraard de tv op te decoreren. Het is een opvallende tv-meubel door de combinatie van lamulux en de zwarte omlijsting.

Combineer tv-meubel Valence met andere items uit het trendy woonprogramma van Trendhopper zoals het dressoir, de boekenkast, de broodkast, een vakkenkast of salontafel. Shop tv-meubel Valence van Trendshopper online of bekijk deze in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1610147
Breedte 172 cm
Hoogte 55 cm
Diepte 48 cm
Materiaal Lamulux
Kleur Old teak
Merk Trendhopper
Woonstijl Landelijk
Barcode 9900000410537
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Bij besteding vanaf € 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot € 500,- berekenen we € 29,95. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice. Zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. Lees meer

Meer uit de Valence serie Bekijk ook Meer uit deze serie