Skip to content
Trendhopper Venetië Rechts Hoekbank
Trendhopper Venetië Rechts Hoekbank
Vanaf 2199.-
Vergroten
  • Trendhopper Venetië Rechts Hoekbank
1/8
Item 1 of 8

Trendhopper Venetië Rechts Hoekbank

Vanaf 2199.-
Levertijd: meer dan 12 weken
Meer mogelijkheden
Het getoonde meubel is online te bestellen. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Eijerkamp vertelt over Trendhopper Venetië Rechts Hoekbank

Bank Venetië uit de collectie van Trendhopper is een royale bank die het kloppende hart van ieder interieur zal worden. De losse zit- en rugkussens hebben een vulling van koudschuim en siliconenvezels welke voor een heerlijk zitcomfort zorgen. Wanneer je de kussens regelmatig opschudt blijven deze langer mooi.

Venetië is een elementenbank, wat voor veel mogelijkheden zorgt. Zo stel je de opstelling van de bank volledig samen naar jouw persoonlijke woonwensen! Getoond model bestaat uit een 2,5-zits element met arm links in combinatie met een longchair rechts. Echter behoren onder andere een U-bank, 2-zits en 3-zitsbank ook tot de mogelijkheden. De bank staat op zwarte, houten poten. Geef je eigen draai aan de bank door voor de bekleding te kiezen uit het 100-stoffenconcept, waar ook diverse soorten microleder deel van uitmaken.

Ontdek en ervaar de mogelijkheden van bank Venetië van Trendhopper in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal waar onze collega’s je graag voorzien van deskundig advies!

Dit vind je ook leuk Vergelijkbare artikelen Vergelijkbare artikelen

Item 1 of 17