gratis verzending vanaf € 500
Trendhopper Wire Opbergkast
Trendhopper Wire Opbergkast
Vergroten
  • Trendhopper Wire Opbergkast
1/3
Item 1 of 3

Trendhopper Wire Opbergkast

Levertijd: 3-4 weken
Persoonlijk interieuradvies Eijerkamp

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Trendhopper Wire Opbergkast

Opbergkast Wire van Trendhopper is een industriële toevoeging aan het interieur. De mangohouten planken en afgeronde hoeken geven de kast, in combinatie met het metalen frame, een stoere uitstraling. De onderzijde van de kast biedt opbergruimte terwijl de bovenkant perfect geschikt is voor het tentoonstellen van woonaccessoires.

Combineer deze opbergkast met andere meubels uit dit woonprogramma van Trendhopper. Shop opbergkast Wire nu exclusief online!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1613400
Breedte 90 cm
Hoogte 183 cm
Diepte 41 cm
Materiaal Mangohout Metaal
Merk Trendhopper
Woonstijl  Landelijk
Barcode 9900000415198
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer