• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 8.8 klantwaardering

Trones

Trones meubelen

Trones meubelen

Trones meubelen zijn samen te stellen naar uw persoonlijke woonwens. Beleef de bijzondere vormgeving en de hoogwaardige kwaliteit van de Trones banken en fauteuils bij Eijerkamp! Door de combinatie van hoogwaardige leer en kwaliteitsstoffen en de verstelbare functies, geniet u van een optimaal zitcomfort. Kom proef zitten op de Trones meubelen bij Eijerkamp! Lees verder >

Trones meubelen: innovatief en uniek

Trones banken en fauteuils naar wens

Bij Trones stelt u eenvoudig, in een aantal stappen, uw favoriete bank of relaxstoel naar wens samen. Zo bepaalt u het model of de grootte van het model, het materiaal van de bekleding en als laatste stap het onderstel van uw nieuwe Trones bank of relaxfauteuil. De Trones meubelen zijn innovatief en van betrouwbare techniek, met een optimaal zitcomfort. Door middel van een simpele bedieningspaneel in de armleuning, kunt u de Tronens meubelen verstellen naar uw ideale zithouding. Het prachtige design van de Trones banken en relaxfauteuils past perfect bij diverse woonstijlen, laat u inspireren! 

Trones in samenwerking met designers

Trones werkt samen met top designers als Stefan Heiliger, Hugo de Ruiter en Frans Schrofer. De zitbank No. Three is ontworpen door Gijs Papavoine, en verkrijgbaar in maar liefst 14 uitvoeringen. Door de keuze uit de diverse materialen en onderstellen, komt de bank in zowel een moderne als een Scandinavische of landelijke interieurstijl perfect tot z’n recht! De Trones relaxfauteuils en banken zijn vervaardigd uit hoogwaardige premium leersoorten en kwaliteitsstoffen van het Deense Kvadrat. De comfortabele relaxfauteuil No. Four van Frans Schrofer voor Trones is tevens geheel naar wens samen te stellen dankzij de diverse opties. Het zachte en heerlijke zitcomfort van deze relaxfauteuil zorgt ervoor dat u heerlijk kunt ontspannen. Het sublieme comfort in combinatie met het verfrissende doch eenvoudige design, maakt van de relaxfauteuil van Trones een uniek exemplaar. 

Trones bij Eijerkamp!

Komt u er nog niet helemaal uit? Onze interieuradviseurs helpen u graag met het samenstellen van de Trones banken en relaxfauteuils! Via onze site vraagt u eenvoudig een offerte aan. Natuurlijk bent u van harte welkom in onze winkel. Kom proef zitten op de Trones meubelen bij Eijerkamp en ervaar het heerlijke zitcomfort en het bijzondere design!