Skip to content
Vergroten
  • Vandyck 65 Duo Dekbed
1/1
Item 1 of 1

Vandyck 65 Duo Dekbed

Levertijd: 5-6 weken
Slaapadvies Eijerkamp

Slaapadvies In de winkels

Gratis slaapadvies in onze Slaap Experience Centers van onze slaapexperts. Met voordeel op bekende merken als Auping en Tempur.  

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Vandyck 65 Duo Dekbed

Carré dekbed 65 Duo van Vandyck is voor 65% gevuld met Canadese ganzendons en 35% kleine veertjes. De tijk is gemaakt van gekamd katoen en afgewerkt met een nette bies. Dit dekbed heeft een afmeting van 140x200 cm en levert comfortklasse drie. De isolatiewaarde is daardoor van hoge kwaliteit, evenals de drapeerbaarheid.

Eigenschappen

Afmeting: 140x200 centimeter

Gewicht: 600 + 350 gram

Carrés: 6x8 + 5x7

Isolatiewaarde: goed

Afmetingen & details

Artikelnummer 1197597
Materiaal Dons
Materiaal vulling Veren
Kleur wit
Warmteklasse 3
Merk Vandyck
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

Extra snel via PostNL

Kleinere woonitems (o.a. max. vier stoelen, bijzettafels, kussens en accessoires) worden lekker snel bij je thuis bezorgd door PostNL voor €14.95. Zodra je bestelling ons Eijerkamp magazijn heeft verlaten, volg je deze op de voet met Track & Trace van PostNL.