• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

(on)bezorgd in huis
Aankopen vanaf 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot 500,- berekenen we 29,95 voor de bezorging. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice, zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. 

Kleine  woonitems (o.a. bijzettafels, kussens en accessoires) worden voor slechts 7,25 bij je thuisbezorgd via PostNL. Volg deze bestelling op de voet met Track & Trace. 

Update maatregelen Covid-19
We blijven bestellingen bij je leveren, waarbij we de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgen. De veiligheid van onze medewerkers en klanten heeft onze hoogste prioriteit. We houden gepaste afstand van 2 meter en vragen je om hetzelfde bij onze bezorgers te doen. Daarnaast nemen we geen contant geld aan en vragen wij je je eigen pen te gebruiken bij het aftekenen van de afleverbon.

Artikelomschrijving

Hoofdkussen Allergy Free Zacht van Vandyck is gevuld met 750 gram polyester vezelbolletjes. De tijk van 100% katoen is behandeld met AEGIS™ ANTIMICROBIAL TECHNOLOGY dat een fysische barrière vormt tegen huisstofmijt en bacteriën. Dit luxe kussen is voorzien van een gevormde schoudercontour waardoor het zwaartepunt van uw hoofd in het midden van het kussen komt te liggen. Het hoofdkussen is wasbaar op 60° en tevens geschikt voor in de droger.

Alle kussens uit de Allergy Free hoofdkussenlijn van Vandyck zijn behandeld met AEGIS™ ANTIMICROBIAL TECHNOLOGY en vormen een fysische barrière tegen huisstofmijt en bacteriën. Allergy Free is kan naar wens worden aangepast van zacht naar stevig.

Kenmerken
Artikelnummer 1465788
Maat 60x70
Kleur Wit
Materiaal Katoen
Comfort Zacht
Ruimte Slaapkamer
Andere afmeting mogelijk? Nee
Andere kleur mogelijk? Nee
Ander materiaal mogelijk? Nee
Merk Vandyck
Aantal
59,95