Skip to content
gratis verzending vanaf € 500
Vandyck Kapok Silver Hoofdkussen
Vandyck Kapok Silver Hoofdkussen
Van 49.95 Voor 39.95
Vergroten
  • Vandyck Kapok Silver Hoofdkussen
1/1
Item 1 of 1

Vandyck Kapok Silver Hoofdkussen

Van 49.95 Voor 39.95
Levertijd: 1-2 weken
Slaapadvies Eijerkamp

Slaapadvies In de winkels

Ergonomisch slaapadvies op veilige afstand. Met voordeel op bekende merken als Auping en Tempur.  

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Vandyck Kapok Silver Hoofdkussen

Het Kapok Silver hoofdkussen uit de collectie van Vandyck bestaat uit een vulling van 100% kapok en een tijk van 100% twill katoen, afgewerkt met een satijnen bies. 

Kapokvezel is een stevig en 100% natuurlijk vulmateriaal, doordat de zaadpluis van de peulvruchten van de Kapokboom, ofwel Ceiba pentandra, gebruikt wordt. Kapok is een warmteregulerend en ademend materiaal, wat het materiaal zeer geschikt maakt voor dekbedden en hoofdkussens. Vandyck Kapok Silver is een vormvast hoofdkussen en biedt optimale ondersteuning aan hoofd, nek en schouders. De vulling kan naar wens worden aangevuld of verminderd via de ritssluiting. 

Bestel direct online of kom proefliggen op hoofdkussen Kapok Silver van Vandyck in het Slaap Experience Center bij Eijerkamp Zutphen. Onze slaapexperts voorzien je graag van een persoonlijk slaapadvies.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1386837
Maat 60x70
Materiaal Katoen, Kapok
Materiaal vulling Kapok
Kleur Wit
Comfort Stevig
Tijk 100% Twill katoen, satijnen bies
Merk Vandyck
Barcode 8714322941065
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer