Skip to content
gratis verzending vanaf € 500
Vandyck Pressure Relief Hoofdkussen
Vandyck Pressure Relief Hoofdkussen
Van 69.95 Voor 59.95
Vergroten
  • Vandyck Pressure Relief Hoofdkussen
1/1
Item 1 of 1

Vandyck Pressure Relief Hoofdkussen

Van 69.95 Voor 59.95
Levertijd: 1-2 weken
Slaapadvies Eijerkamp

Slaapadvies In de winkels

Ergonomisch slaapadvies op veilige afstand. Met voordeel op bekende merken als Auping en Tempur.  

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Vandyck Pressure Relief Hoofdkussen

Het drukverlagende hoofdkussen Pressure Relief van Vandyck is een zacht hoofdkussen met een vulling van slow recovery polyester fiber en een tijk van 100% zeer fijne gekamde katoen. 

Het hoofdkussen is voorzien van een gevormde schoudercontour. Zo komt het zwaartepunt van het hoofd in het midden van het kussen te liggen en wordt de druk van het hoofd optimaal verdeeld. De drukverlagende gelvezels en de gelijkmatige drukverdeling zorgen ervoor dat er een betere nachtrust mogelijk is. 

Bestel direct online of kom proefliggen op hoofdkussen Pressure Relief van Vandyck in het Slaap Experience Center bij Eijerkamp Zutphen. Onze slaapexperts voorzien je graag van een persoonlijk slaapadvies.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1465798
Maat 60x70
Materiaal Katoen, Polyester
Materiaal vulling Slow recovery polyester fiber
Kleur Wit
Comfort Zacht
Vulgewicht 1200 gram
Tijk 100% zeer fijne gekamde katoen
Merk Vandyck
Barcode 8718471093675
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer