Skip to content
Vandyck Pure Nature 3kamer Hoofdkussen
Vandyck Pure Nature 3kamer Hoofdkussen
Vergroten
  • Vandyck Pure Nature 3kamer Hoofdkussen
1/2
Item 1 of 2

Vandyck Pure Nature 3kamer Hoofdkussen

Levertijd: 5-6 weken
Slaapadvies Eijerkamp

Slaapadvies In de winkels

Ergonomisch slaapadvies op veilige afstand. Met voordeel op bekende merken als Auping en Tempur.  

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Vandyck Pure Nature 3kamer Hoofdkussen

Hoofdkussen Pure Nature zwart label is een driekamer hoofdkussen van Vandyck gevuld met 65% witte, zuivere ganzendons en 35% ganzenveertjes. Zowel de onder- als bovenkant zijn zacht en de kern is dankzij de kleine zuivere witte ganzenveertjes stevig. Het hoofdkussen heeft een tijk van fijn gekamd katoen en een vulgewicht van 1000 + 2 x 125 gram. 

Alle hoofdkussens uit de Pure Nature lijn van Vandyck zijn gevuld met ganzendons en ganzenveertjes. De kussens kunnen naar wens worden aangepast van superzacht tot zeer stevig. Kies voor veel dons als u van een zacht kussen houdt. Liever een stevig kussen? Kies dan voor een hoog percentage aan veren.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1308413
Maat 60x70
Materiaal Ganzendons
Kleur wit
Comfort Zacht
Merk Vandyck
Woonstijl  Landelijk
Barcode 8714322203514
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

Extra snel via PostNL

Kleinere woonitems (o.a. max. vier stoelen, bijzettafels, kussens en accessoires) worden lekker snel bij je thuis bezorgd door PostNL voor €14.95. Zodra je bestelling ons Eijerkamp magazijn heeft verlaten, volg je deze op de voet met Track & Trace van PostNL.