Skip to content
Vandyck Pure Nature Hoofdkussen
Vandyck Pure Nature Hoofdkussen
Van 249.95 Voor 187.50
Vergroten
  • Vandyck Pure Nature Hoofdkussen
1/1
Item 1 of 1

Vandyck Pure Nature Hoofdkussen

Van 249.95 Voor 187.50
Levertijd: 1-2 weken
Slaapadvies Eijerkamp

Slaapadvies In de winkels

Ergonomisch slaapadvies op veilige afstand. Met voordeel op bekende merken als Auping en Tempur.  

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Vandyck Pure Nature Hoofdkussen

Hoofdkussen Pure Nature van Vandyck bestaat uit een vulling van 65% zuivere witte ganzendons en 35% kleine ganzenveertjes. Het tijk is vervaardigd uit 100% fijn gekamde katoen. Het hoofdkussen is Downpass gecertificeerd, wat inhoudt dat de veren en dons van hoge kwaliteit en verantwoord verkregen zijn van een strikt gecontroleerde productieketen. 

Ganzendons staat bekend om haar hoge ventilatievermogen, waardoor het hoofdkussen in de winter niet koud aanvoelt en in de zomer niet te warm aanvoelt. Het Vandyck Pure Nature ganzendons hoofdkussen voelt zacht aan en is daardoor ideaal voor rugslapers, dankzij het zachte comfort van het hoofdkussen. 

Bestel direct online of kom proefliggen op hoofdkussen Pure Nature van Vandyck in het Slaap Experience Center bij Eijerkamp Zutphen. Onze slaapexperts voorzien je graag van een persoonlijk slaapadvies.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1460440
Maat 60x70
Materiaal Katoen, 65% zuivere witte ganzendons, 35% kleine ganzenveertjes
Kleur Wit
Comfort Zacht
Tijk 100% fijne gekamde katoen
Merk Vandyck
Barcode 8718471100250
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer