gratis verzending vanaf € 500
Vandyck Ventilation zacht&laag Hoofdkussen
Vandyck Ventilation zacht&laag Hoofdkussen
49.95
Vergroten
  • Vandyck Ventilation zacht&laag Hoofdkussen
1/1
Item 1 of 1

Vandyck Ventilation zacht&laag Hoofdkussen

49.95
Levertijd: 1-2 weken
Slaapadvies Eijerkamp

Persoonlijk slaapadvies?

Kom veilig proefliggen volgens de RIVM richtlijnen en krijg ergonomisch slaapadvies voor een nieuw matras, bed of compleet slaapsysteem! Met voordeel op Auping, Tempur en meer!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Vandyck Ventilation zacht&laag Hoofdkussen

Hoofdkussen Ventilation zacht en laag van Vandyck is voor 400 gram gevuld met open polyester vezelbolletjes voor een frisse en droge nachtrust! Dankzij de 3D geweven polyester tijk heeft het kussen een optimale luchtcirculatie. Door de luchtdoorlatende eigenschappen is dit lage kussen naast voor buikslapers, ook uitermate geschikt voor kinderen. Het kussen is naar wens aan te passen, wasbaar en tevens geschikt voor de droger.

Alle kussens uit de Ventilation kussenlijn van Vandyck hebben een open structuur waardoor de luchtcirculatie wordt bevorderd voor een frisse en droge nachtrust. Naast een zachte en medium uitvoering ook verkrijgbaar in zacht en laag, speciaal voor kinderen en buikslapers.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1465797
Maat 60x70
Materiaal Polyester
Kleur wit
Comfort Zacht
Type slaper Buik
Merk Vandyck
Woonstijl  Landelijk
Barcode 8718471093705
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Bij besteding vanaf € 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot € 500,- berekenen we € 29,95. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice. Zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. Lees meer