Skip to content
Vandyck Ventilation zacht Hoofdkussen
Vandyck Ventilation zacht Hoofdkussen
Vergroten
  • Vandyck Ventilation zacht Hoofdkussen
1/1
Item 1 of 1

Vandyck Ventilation zacht Hoofdkussen

Levertijd: 1-2 weken
Slaapadvies Eijerkamp

Slaapadvies In de winkels

Ergonomisch slaapadvies op veilige afstand. Met voordeel op bekende merken als Auping en Tempur.  

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Vandyck Ventilation zacht Hoofdkussen

Hoofdkussen Ventilation zacht van Vandyck is voor 750 gram gevuld met Suprelle Fresh Eco2 voor een frisse en droge nachtrust! De 3D gewoven polyester tijk zorgt voor een optimale luchtcirculatie en de speciale schoudercontour brengt het zwaartepunt van uw hoofd in het midden van het kussen. Het kussen is naar wens aan te passen en voorkomt wegkruipen dankzij de schuine snit. De tijk is gemaakt van 100% katoen met aan de bovenzijde Coolpass.

Alle kussens uit de Ventilation kussenlijn van Vandyck hebben een open structuur waardoor de luchtcirculatie wordt bevorderd voor een frisse en droge nachtrust. Naast een zachte en medium uitvoering ook verkrijgbaar in zacht en laag, speciaal voor kinderen en buikslapers. 

Afmetingen & details

Artikelnummer 1465796
Maat 60x70
Materiaal Katoen
Kleur wit
Comfort Zacht
Merk Vandyck
Barcode 8718471094221
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

Extra snel via PostNL

Kleinere woonitems (o.a. max. vier stoelen, bijzettafels, kussens en accessoires) worden lekker snel bij je thuis bezorgd door PostNL voor €14.95. Zodra je bestelling ons Eijerkamp magazijn heeft verlaten, volg je deze op de voet met Track & Trace van PostNL.