• 5 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 8.5 klantwaardering

Vita lampen

Vita lampen

Vita lampen

De Vita lampen zijn geïnspireerd op het Deense landschap: zoals de rauwe natuur in de omgeving rondom de hoofdstad Kopenhagen. Doordat de verlichting flat-packed wordt verzonden in stijlvolle en compacte giftboxen, verspilt Vita zo min mogelijk aan transportkosten. Het milieu is een van de belangrijkste speerpunten van het verlichtingsmerk Vita! Lees verder >

Vita EOS
Vita Eos
Vita Silvia
Vita Acorn Hanglamp

Vita lampen

Vita Deens design

Vita is een Deens merk dat betaalbare design lampen produceert. Het milieu is heel belangrijk voor Vita, daarom worden alle producten plat verpakt. Milieuvriendelijk, maar ook meteen een mooie cadeauverpakking! Vita hanglampen, vloerlampen en tafellampen zijn van de beste kwaliteit. Duurzame en betaalbare verlichting; dat zijn de belangrijkste drijvers van dit jonge designmerk.

Vita lampen bij Eijerkamp

Opgericht in 2008, en slechts enkele jaren later verkocht in meer dan 40 landen wereldwijd. Het verhaal van Vita maakt één ding duidelijk: het merk is zeer succesvol. De ontwerpen zijn uniek en kenmerken zich door duurzaamheid. Geproduceerd van sterke en milieuvriendelijke materialen; van een Vita lamp heeft u lang plezier. Bij Eijerkamp adviseren we u graag over de mogelijkheden van Vita verlichting binnen uw verlichtingsplan.