• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

(on)bezorgd in huis
Aankopen vanaf 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot 500,- berekenen we 29,95 voor de bezorging. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice, zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. 

Kleine  woonitems (o.a. bijzettafels, kussens en accessoires) worden voor slechts 7,25 bij je thuisbezorgd via PostNL. Volg deze bestelling op de voet met Track & Trace. 

Update maatregelen Covid-19
We blijven bestellingen bij je leveren, waarbij we de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgen. De veiligheid van onze medewerkers en klanten heeft onze hoogste prioriteit. We houden gepaste afstand van 2 meter en vragen je om hetzelfde bij onze bezorgers te doen. Daarnaast nemen we geen contant geld aan en vragen wij je je eigen pen te gebruiken bij het aftekenen van de afleverbon.

Artikelomschrijving

De Nelson Bench zitbank van Vitra is een ontwerp van designer George Nelson. In het ontwerp komt de architecturale achtergrond van Nelson naar voren, de rechte vormentaal geeft de bank zijn multifunctionaliteit. Nelson kan gebruikt worden als bank of lage tafel. De lamellen van het zitvlak zijn vervaardigd uit essen hout in een naturel kleur, het onderstel is essen in de kleur zwart. Het zitmeubel is verkrijgbaar in twee afmetingen. Bekijk zitbank Nelson van Vitra in onze woonwinkel in Zutphen.

Kenmerken
Artikelnummer 1603062
Breedte 122 cm
Diepte 46,9 cm
Hoogte 35,3 cm
Kleur Bruin
Materiaal Essenhout
Ruimte Woonkamer
Andere afmeting mogelijk? Ja
Andere kleur mogelijk? Nee
Ander materiaal mogelijk? Nee
Merk Vitra