Skip to content
Vitra Eames DAW Eetkamerstoel
Vitra Eames DAW Eetkamerstoel
Vergroten
  • Vitra Eames DAW Eetkamerstoel
1/5
Item 1 of 5

Vitra Eames DAW Eetkamerstoel

Levertijd: 3-4 weken

Eijerkamp vertelt over Vitra Eames DAW Eetkamerstoel

De Vitra Eames DAW Plastic Armchairs zijn een van de Eames stoelen uit de collectie van Vitra. De designstoel is ontworpen door het bekende ontwerpduo Charles & Ray Eames. De Vitra Eames DAW is voorzien van armleuningen voor extra comfort. Een bijzondere stoel met een onderstel bestaande uit een combinatie van honingkleur essenhout en metaal. De kuipstoel is al jaren een van de design klassiekers van Vitra. 

Naast dat de Vitra Eames DAW prachtig staat bij de eettafel, kan deze ook dienen als design object elders in het interieur. Naast getoonde eetkamerstoel met zwarte zitting, kun je de stoel volledig laten bekleden in een kleur naar keuze. Genieten van nog meer comfort? De Vitra Eames DAW eetkamerstoelen zijn leverbaar met een heerlijk zacht zitkussen.

Shop Eames DAW eetkamerstoel van Vitra online of bekijk de vele mogelijkheden in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal!

 

Afmetingen & details

Artikelnummer 1628940
Breedte 62.5 cm
Hoogte 83 cm
Diepte 60 cm
Zithoogte 43 cm
Zitdiepte 52 cm
Zitbreedte 41 cm
Hoogte armleuning 68 cm
Materiaal Kunststof
Kleur Diep Zwart, Essen Honingkleur
Kleur onderstel Essen Honingkleur
Merk Vitra
Woonstijl  Design, Modern
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer

Meer uit de Eames DAW serie Bekijk ook Meer uit deze serie