Skip to content
Vitra Eames DKX Eetkamerstoel
Vitra Eames DKX Eetkamerstoel
Vergroten
  • Vitra Eames DKX Eetkamerstoel
1/4
Item 1 of 4

Vitra Eames DKX Eetkamerstoel

Levertijd: 8-10 weken

Eijerkamp vertelt over Vitra Eames DKX Eetkamerstoel

Eames DKX Wire eetkamerstoel; een ontwerp van Amerikaans designer-duo Charles & Ray Eames voor het designmerk Vitra. Het design van de stoel is tot stand gekomen middels gelast staaldraad wat zorgt voor een lichte en transparante uitstraling.

Getoond model is volledig gemaakt van staaldraad voorzien van een witte poedercoating. De zitkuip wordt gedragen door vier poten in diezelfde kleur. Tevens is de Vitra eetkamerstoel verkrijgbaar in diverse kleuren met verschillende onderstellen. Daarnaast heeft men de keuze voor het toevoegen van een zitkussen of met kussens voor zowel de rugleuning als de zitplaats. 

Shop getoonde variant online of ontdek de vele mogelijkheden van de Vitra Eames DKX Wire eetkamerstoel in één van onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1654527
Breedte 49 cm
Hoogte 85 cm
Diepte 43 cm
Materiaal Metaal
Kleur Wit
Merk Vitra
Woonstijl  Retro
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer