Skip to content
gratis verzending vanaf € 500
Vitra Eames DSX Eetkamerstoel
Vitra Eames DSX Eetkamerstoel
Vergroten
  • Vitra Eames DSX Eetkamerstoel
1/5
Item 1 of 5

Vitra Eames DSX Eetkamerstoel

Levertijd: 6-8 weken

Actie Vitra eetkamerstoelen 5+1 gratis

De actie is geldig op onderstaande Vitra stoelen:

  • Eames Shell Chairs (exclusief DSS, DSS-N, LAR, RAR, PACC en PSCC), Standard, Standard SP, Chaise Tout Bois, Panton Chair, Panton Chair Classic, Soft Shell Chair, Moca, HAL (exclusief draaivoet), Tip Ton, APC, .03 & .05 en Belleville Chair.
Online Eijerkamp chat

Woonvraag? Wij staan voor je klaar!

Via de chat staat we elke dag (tot 21u) klaar om je te helpen bij het online woonshoppen, het maken van een video-bel-afspraak of bezoek aan huis.

bekijk opties

Eijerkamp vertelt over Vitra Eames DSX Eetkamerstoel

Eetkamerstoel DSX van Vitra is ontworpen door duo Charles & Ray Eames. Aanvankelijk werd de stoel ontworpen voor de de Low Cost Furniture Design-wedstrijd van het Museum of Modern Art in New York, inmiddels is het een van de beroemdste designklassiekers.

De Plastic Chair collectie bevatte in de jaren 50 de eerste kunststof eetkamerstoelen ooit, een baanbrekend design!  De ronde kunststof kuip van de stoel wordt probleemloos ondersteund door een staalbuisonderstel.

De DSX stoel is te verkrijgen in kunststof en fiberglass in diverse kleuren en met diverse onderstellen. De frames zijn afgestemd op verschillende zithoudingen. Tevens kan de stoel volledig bekleed worden of uitgevoerd worden met een zitkussen. Ontdek de mogelijkheden van eetkamerstoel Plastic Chair DSX van Vitra in onze woonwinkel in Zutphen.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1603118
Breedte 46.5 cm
Hoogte 83 cm
Diepte 55 cm
Materiaal Kunststof
Kleur zwart
Merk Vitra
Woonstijl  Modern
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Bij besteding vanaf € 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot € 500,- berekenen we € 29,95. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice. Zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. Lees meer

Meer uit de Eames DSX serie Bekijk ook Meer uit deze serie