Skip to content
Vitra Eames Elephant Kinderstoel
Vitra Eames Elephant Kinderstoel
Vergroten
  • Vitra Eames Elephant Kinderstoel
1/10
Item 1 of 10

Vitra Eames Elephant Kinderstoel

Levertijd: 6-8 weken
Stylingadvies bij Eijerkamp

Persoonlijk Stylingadvies

We helpen je graag om met de juiste kleuren, woonaccessoires en verlichting van je interieur één geheel te maken. Binnen elke woonstijl & ieder budget.

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Vitra Eames Elephant Kinderstoel

Kinderstoel Eames Elephant van Vitra is ontworpen door Charles & Ray Eames. Deze ontwerpers hielden zich jarenlang bezig met de ontwikkeling en elegantie van een techniek voor het buigen van driedimensionale vormen uit multiplex. Voorheen werd Eames Elephant uitgevoerd in multiplex, maar later werd Eames Elephant uitgebracht in kunststof. Hierdoor werd hij beschikbaar voor de oorspronkelijk beoogde doelgroep: kinderen.

De speelse vorm van een olifant is een perfecte toevoeging aan elke kinderkamer, zowel als speelgoed, kinderstoel of decoratie. Het vriendelijke dier met grote oren is voor zowel kinderen als voor ouders een blikvanger. De stoel is gemaakt van polypropyleen en verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Shop kinderstoel Eames Elephant van Vitra online of in een van onze woonwinkels!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1654405
Breedte 41 cm
Hoogte 41 cm
Diepte 78 cm
Materiaal Polypropyleen
Kleur Ice Grey
Merk Vitra
Woonstijl Design

Extra snel via PostNL

Kleinere woonitems (o.a. max. vier stoelen, bijzettafels, kussens en accessoires) worden lekker snel bij je thuis bezorgd door PostNL voor €14.95. Zodra je bestelling ons Eijerkamp magazijn heeft verlaten, volg je deze op de voet met Track & Trace van PostNL.