gratis verzending vanaf € 500
Vitra Eames RAR Schommelstoel Fauteuil
Vitra Eames RAR Schommelstoel Fauteuil
Vergroten
  • Vitra Eames RAR Schommelstoel Fauteuil
1/5
Item 1 of 5

Vitra Eames RAR Schommelstoel Fauteuil

Levertijd: 8-10 weken
Wij zijn open!

Wij zijn open!

Kom vrijblijvend langs, óf beter nog: plan een winkelbezoek met je persoonlijke Eijerkamp adviseur die je woonwensen inventariseert en alle mogelijkheden laat zien!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Vitra Eames RAR Schommelstoel Fauteuil

De schommelstoel Vitra Eames Plastic Chair RAR is een ontwerp van Charles & Ray Eames (1950). Tegenwoordig wordt de Plastic Chair collectie gezien als een van de bekendste ontwerpen van het ontwerpersduo. De collectie bevat tal van combinaties en mogelijkheden in zitschalen en onderstellen. Toch heeft één model zich altijd sterk weten te onderscheiden: de RAR (Rocking Armchair Rod base).

De naar het menselijk lichaam gevormde kuipstoel staat op een draadonderstel met esdoorn sleden. De schommelstoel is verkrijgbaar in diverse kleuren, en kan in zowel met als zonder armenleuningen uitgevoerd worden. Tevens kan de stoel volledig bekleed of met zitkussen geleverd worden. Ontdek de mogelijkheden van schommelstoel Eames RAR van Vitra in onze woonwinkel in Zutphen.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1629462
Breedte 63 cm
Hoogte 76 cm
Diepte 81 cm
Zithoogte 40 cm
Zitdiepte 52 cm
Zitbreedte 41 cm
Materiaal Kunststof
Materiaal onderstel Esdoorn
Kleur Diep Zwart
Kleur onderstel Zwart
Merk Vitra
Woonstijl  Design, Modern
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Bij besteding vanaf € 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot € 500,- berekenen we € 29,95. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice. Zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. Lees meer