Skip to content
Vitra Fiberglass DSW Eetkamerstoel
Vitra Fiberglass DSW Eetkamerstoel
Vergroten
  • Vitra Fiberglass DSW Eetkamerstoel
1/5
Item 1 of 5

Vitra Fiberglass DSW Eetkamerstoel

Levertijd: 8-10 weken

Actie Vitra 6e eetkamerstoel cadeau

Ontvang nu bij aankoop van 5 eetkamerstoelen uit de collectie van Vitra de 6e stoel cadeau in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal en online! 

Interieuradvies

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Vitra Fiberglass DSW Eetkamerstoel

De Vitra Eames Fiberglass Chair DSW van Charles & Ray Eames (1950) is iconisch en een echte designklassieker. Een volledig naar het menselijk lichaam gevormde stoel met eendelige kuip en opvallend onderstel geïnspireerd op de Eiffeltoren: een opvallend frame van staaldraad en essenhout.

De eerste Vitra Eames Plastic stoel werd vervaardigd uit glasvezelversterkte kunststof. Dit materiaal werd niet eerder in de meubelindustrie toegepast en met de Eames Fiberglass DSW stoel introduceerde het gerenommeerde ontwerpersduo de eerste kunststof stoel ooit! In de huidige tijd wordt de glasvezel nog steeds gebruikt, alleen nu milieuvriendelijker. Ook het ontwerp is nog zeer actueel: in 2015 werd de zithoogte met 2 centimeter verhoogd om ook de langer wordende mens ultiem zitcomfort te blijven bieden.

De Eames Fiberglass DSW is leverbaar in tal van van mogelijkheden: de zitschaal is te verkrijgen in kunststof en fiberglass en in diverse kleuren met diverse onderstellen die geschikt zijn voor verschillende zitposities: als eetkamerstoel, armstoel, schommelstoel, draaistoel of stapelbare variant met koppelelementen. Daarnaast is de kuip te verkrijgen met zitkussen of volledig bekleed. Ontdek de mogelijkheden van de Vitra Eames Fiberglass Chair DSW eetkamerstoel in onze woonwinkel in Zutphen.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1603103
Breedte 46.5 cm
Hoogte 83 cm
Diepte 55 cm
Materiaal Fiberglass
Kleur Light Ochre
Merk Vitra
Woonstijl  Modern
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer