• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

(on)bezorgd in huis
Aankopen vanaf 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot 500,- berekenen we 29,95 voor de bezorging. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice, zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. 

Kleine  woonitems (o.a. bijzettafels, kussens en accessoires) worden voor slechts 7,25 bij je thuisbezorgd via PostNL. Volg deze bestelling op de voet met Track & Trace. 

Update maatregelen Covid-19
We blijven bestellingen bij je leveren, waarbij we de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgen. De veiligheid van onze medewerkers en klanten heeft onze hoogste prioriteit. We houden gepaste afstand van 2 meter en vragen je om hetzelfde bij onze bezorgers te doen. Daarnaast nemen we geen contant geld aan en vragen wij je je eigen pen te gebruiken bij het aftekenen van de afleverbon.

Artikelomschrijving

Salontafel Gueridon Bas van Vitra is een ontwerp van designer Jean Prouvé (1944). Vanaf begin 1940 begon Prouvé steeds meer met hout te werken, waar de salontafel een uitkomst van is. Het bescheiden design draagt de duidelijke stempel van de Franse ontwerper.

De tafel Gueridon Bas heeft een massief tafelblad van eiken of Amerikaans walnoot dat gedragen wordt door drie poten van dezelfde houtsoort. Deze elementen zijn met elkaar verboden voor een stevige constructie van gebogen plaatmetaal. De tafel is tevens verkrijgbaar in donker gerookt eiken dat door de basering op tropisch hout de naam ‘Table Africaine’ draagt. Ontdek de mogelijkheden van salontafel Gueridon Bas van Vitra in onze woonwinkel in Zutphen.

Kenmerken
Artikelnummer 1602988
Hoogte 34,6 cm
Diameter 79,8 cm
Kleur Bruin
Materiaal Eiken
Vorm Rond
Ruimte Woonkamer
Andere afmeting mogelijk? Ja
Andere kleur mogelijk? Ja
Ander materiaal mogelijk? Nee
Merk Vitra