• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

(on)bezorgd in huis
Aankopen vanaf 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot 500,- berekenen we 29,95 voor de bezorging. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice, zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. 

Kleine  woonitems (o.a. bijzettafels, kussens en accessoires) worden voor slechts 7,25 bij je thuisbezorgd via PostNL. Volg deze bestelling op de voet met Track & Trace. 

Update maatregelen Covid-19
We blijven bestellingen bij je leveren, waarbij we de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgen. De veiligheid van onze medewerkers en klanten heeft onze hoogste prioriteit. We houden gepaste afstand van 2 meter en vragen je om hetzelfde bij onze bezorgers te doen. Daarnaast nemen we geen contant geld aan en vragen wij je je eigen pen te gebruiken bij het aftekenen van de afleverbon.

Artikelomschrijving

Salontafel Plate is een ontwerp uit 2004 van designer Jasper Morrison voor het designmerk Vitra. Klassieke vormen en evenwichtige verhoudingen kenmerken het ontwerp van de Plate Tables. De chique vormgeving wordt versterkt door het gebruik van hoogwaardige materialen. De Plate collectie van Vitra is verkrijgbaar in diverse materialen, kleurafwerkingen en afmetingen. Dit maak het mogelijk een gepersonaliseerd ontwerp samen te stellen. Ontdek de mogelijkheden van de Vitra Plate Tables in onze woonwinkel in Zutphen!

Kenmerken
Artikelnummer 1603127
Breedte 41 cm
Diepte 113 cm
Hoogte 37 cm
Kleur Wit
Materiaal Marmer
Vorm Rechthoekig
Ruimte Woonkamer
Andere afmeting mogelijk? Ja
Andere kleur mogelijk? Ja
Ander materiaal mogelijk? Ja
Merk Vitra