• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

(on)bezorgd in huis
Aankopen vanaf 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot 500,- berekenen we 29,95 voor de bezorging. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice, zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. 

Kleine  woonitems (o.a. bijzettafels, kussens en accessoires) worden voor slechts 7,25 bij je thuisbezorgd via PostNL. Volg deze bestelling op de voet met Track & Trace. 

Update maatregelen Covid-19
We blijven bestellingen bij je leveren, waarbij we de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgen. De veiligheid van onze medewerkers en klanten heeft onze hoogste prioriteit. We houden gepaste afstand van 2 meter en vragen je om hetzelfde bij onze bezorgers te doen. Daarnaast nemen we geen contant geld aan en vragen wij je je eigen pen te gebruiken bij het aftekenen van de afleverbon.

Artikelomschrijving

De schommelstoel Vitra Eames Plastic Chair RAR is een ontwerp van Charles & Ray Eames (1950). Tegenwoordig wordt de Plastic Chair collectie gezien als een van de bekendste ontwerpen van het ontwerpersduo. De collectie bevat tal van combinaties en mogelijkheden in zitschalen en onderstellen. Toch heeft één model zich altijd sterk weten te onderscheiden: de RAR (Rocking Armchair Rod base).

De naar het menselijk lichaam gevormde kuipstoel staat op een draadonderstel met esdoorn sleden. De schommelstoel is verkrijgbaar in diverse kleuren, en kan in zowel met als zonder armenleuningen uitgevoerd worden. Tevens kan de stoel volledig bekleed of met zitkussen geleverd worden. Getoond model is uitgevoerd in de kleur zeeblauw en heeft een donker onderstel met sleden in donker esdoorn. Ontdek de mogelijkheden van schommelstoel Eames RAR van Vitra in onze woonwinkel in Zutphen.

Kenmerken
Artikelnummer 1603094
Breedte 63 cm
Diepte 81 cm
Hoogte 76 cm
Kleur Zeeblauw
Materiaal Kunststof
Wielen Nee
Uitvoering Ja
Ruimte Eetkamer
Andere afmeting mogelijk? Nee
Andere kleur mogelijk? Ja
Ander materiaal mogelijk? Ja
Merk Vitra