• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

(on)bezorgd in huis
Aankopen vanaf 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot 500,- berekenen we 29,95 voor de bezorging. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice, zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. 

Kleine  woonitems (o.a. bijzettafels, kussens en accessoires) worden voor slechts 7,25 bij je thuisbezorgd via PostNL. Volg deze bestelling op de voet met Track & Trace. 

Update maatregelen Covid-19
We blijven bestellingen bij je leveren, waarbij we de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgen. De veiligheid van onze medewerkers en klanten heeft onze hoogste prioriteit. We houden gepaste afstand van 2 meter en vragen je om hetzelfde bij onze bezorgers te doen. Daarnaast nemen we geen contant geld aan en vragen wij je je eigen pen te gebruiken bij het aftekenen van de afleverbon.

Artikelomschrijving

Vitra Polder Sofa bank is geïnspireerd op de polderlandschappen; laaggelegen, vlak en de nadruk ligt op het horizontale lijnenspel. Ontworpen door Hella Jongerius in 2005 en in 2016 opnieuw uitgebracht in geselecteerde kleur- en stofschakeringen.

Door de grote knopen, gemaakt van kunststof, aluminium en leder voegt de ontwerpster opvallende accenten aan de Polder Sofa toe. Daarnaast is het dankzij het eenvoudige sluitsysteem van de knopen mogelijk de bekleding te verwijderen en te reinigen. De armleuningen zijn met zand verzwaard en flexibel inzetbaar.

Mogelijkheden
Polder Sofa is leverbaar in rijke stoffen in diverse weefpatronen. Door de verschillende mogelijkheden in opstellingen stelt u een bank naar wens samen. Ook verkrijgbaar als Polder Compact, voorzien van armleuningen die hoger zijn dan die van de Polder Sofa. De Polder Compact is leverbaar in twee verschillende afmetingen, de XL en XS variant.

Ontdek & ervaar de Vitra Polder Sofa bij Eijerkamp Zutphen!

Kenmerken
Artikelnummer 1574314
Breedte 260 cm
Diepte 97 cm
Hoogte 82 cm
Materiaal Stof
Ruimte Woonkamer
Andere afmeting mogelijk? Ja
Andere kleur mogelijk? Ja
Ander materiaal mogelijk? Ja
Merk Vitra