Skip to content

Vacature Contentspecialist/coördinator

Fulltime (36-40 uur)
Wij zijn op zoek naar een Content Specialist/Coördinator om ons hechte team in Zutphen te komen versterken!

Vacature Contentspecialist/coördinator

Ben jij een creatieve duizendpoot met passie voor interieur? Heb je zowel de technische kennis als de verbeeldingskracht om pakkende content te bedenken, creëren en analyseren? Word dan Content Specialist/Coördinator bij Eijerkamp!

Wie zijn wij?

Liefde en passie voor meubels zit in ons DNA. Onze inspirerende winkels en webshop met ruim 150 bekende woonmerken vind je in Veenendaal en Zutphen en zijn o.a. bekend van tv-programma’s vtwonen ‘Weer verliefd op je huis’ en Kopen Zonder Kijken.

Wat ga je doen?

Als Content Specialist/Coördinator bij Eijerkamp speel je een cruciale rol in het ontwikkelen en beheren van de content strategie van ons merk. Je kan je goed inleven in de ontvanger en wil alles weten van de Eijerkamp doelgroepen. Vanuit ons marketingplan en de content kalender gaan je handen jeuken om content ideeën te bedenken en te realiseren tot doeltreffende uitingen. Dagelijks spar je met het marketing- en creatieteam, om samen onderscheidende content in te zetten die onze doelgroep raakt.

Je bent kritisch, hebt structuur in je werk en houdt altijd overzicht. Je kan gemakkelijk inspelen op veranderingen, die je vaak tegenkomt in retail. Technisch heb jij kennis van diverse social media, website en e-mail marketing tools. Deze kennis gebruik je om onderscheidende content te creëren en meetbaar te maken qua prestaties. Altijd vanuit een commercieel oogpunt waar Eijerkamp door groeit.

Tijdelijk zal je wegens een zwangerschapsverlof naast Content Specialist, ook de rol van Content Coördinator op je nemen.

Wie ben jij?

 • Je hebt een afgeronde Hbo-opleiding in de richting van Marketing/Communicatie/Content;
 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur in de retailbranche.
 • Je hebt passie voor content, je weet alles van social media en kan dit vertalen naar slimme marketingactiviteiten welke bijdragen aan onze doelstellingen;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van content marketing en kan met jouw technische kennis ook realiseren op onze online kanalen. Social Ads zijn niet onbekend voor je;
 • Je hebt ervaring met E-mail marketing. Je weet hoe een goede e-mail flow opgezet moet worden, waar een sterke nieuwsbrief aan moet voldoen en kan o.b.v. data optimaliseren. Kennis van onze e-mail marketing tool Spotler is een pre;
 • Je bent commercieel en klantgericht: je kunt je goed inleven in onze klanten en hun (product)behoeften;
 • Je bent creatief en weet anderen mee te krijgen met jouw enthousiaste ideeën;
 • Je kunt snel schakelen, omgaan met een strakke planning en voor ad hoc taken draai jij je hand niet om;
 • Je bent altijd op de hoogte van de laatste woontrends en online ontwikkelingen in de markt.

Wat bieden wij?

Natuurlijk een passend salaris gebaseerd op de CAO Retail non-food, module woondetailhandel, maar er is veel meer!

 • Je komt te werken in een jong en enthousiast team met passie voor content en wonen;
 • Onze bedrijfscultuur is open en informeel: we staan altijd open voor nieuwe initiatieven en ideeën;
 • Een netto reiskostenvergoeding van € 0,21 per km (of een NS business card);
 • 30% personeelskorting op ons assortiment;
 • En last but not least: Gezellige borrels en legendarische feestjes!
Marieke Prinsen
Marieke Prinsen
HR adviseur
Eijerkamp
Solliciteren?

Gaat jouw online woonhart sneller kloppen van deze vacature, dan zien wij jouw cv met recente foto en motivatie o.v.v. ‘Vacature Contentspecialist’ graag tegemoet. Je kunt solliciteren via sollicitatie@eijerkamp.nl.

vacature eijerkamp zutphen
 • JE SOLLICITEERT
  JE SOLLICITEERT

  Nadat jouw sollicitatie bij ons binnen is gekomen, beoordelen we je cv en motivatiebrief op onder andere de genoemde functie-eisen.

 • HET EERSTE CONTACT
  HET EERSTE CONTACT

  Wij nemen telefonisch contact met je op om alvast kort kennis te maken. Zijn we allebei enthousiast? Dan plannen we een eerste gesprek in voor een kennismaking in één van onze winkels.

 • KENNISMAKINGSGESPREK
  KENNISMAKINGSGESPREK

  Tijdens de eerste fysieke kennismaking leren we je graag beter kennen en gaan we in op je competenties, werkervaring en de inhoud van de functie. Indien nodig vindt er een tweede gesprek plaats om van beide kanten een duidelijker beeld te krijgen.

 • WE SAY YES!
  WE SAY YES!

  Is er een wederzijdse match? Dan doen we jou graag een aanbod bestaande uit een passend salaris en onze arbeidsvoorwaarden. Na een online ondertekening start jouw avontuur bij Eijerkamp!