Skip to content
gratis verzending vanaf € 500

Vacature Online Campagnemanager

Fulltime (32-40 uur)
Wil jij de meest gave wooncampagnes bedenken en verantwoordelijk zijn voor de online marketing van de Eijerkamp Retail Groep? En ben jij degene die onze samenwerking met Kopen Zonder Kijken en vtwonen nog verder laat groeien?

vacature Online Campagnemanager

Samen met het content & creatie team inspireer je dagelijks en middels campagne de Eijerkamp klant met content uitingen (van website tot e-mailing en sociale media) die bijdragen aan de gestelde omnichannel KPI’s en passen in de customer journey. Weet jij commerciële doelstellingen als geen ander door te vertalen naar aantrekkelijke online uitingen en campagnes? Heb jij tekstuele skills en ervaring met content creatie? Dan zoeken wij jou! Per direct zijn wij op zoek naar een online campagnemanager om ons ambitieuze Marketing & Communicatie team op ons hoofdkantoor bij Eijerkamp Zutphen te komen versterken.

Wie zijn wij?

Als online campagnemanager kom je te werken in het Content & Creatie team binnen Eijerkamp waar wij als Inhouse reclamebureau alles creëren rondom marketing & communicatie. Samen met onze grafisch vormgever bij jij in de lead voor de creatie van alle online uitingen en campagnes.

Liefde en passie voor meubels zit in ons DNA. Onze inspirerende winkels en webshop met alle bekende woonmerken vind je in Veenendaal en Zutphen en zijn o.a. bekend van tv-programma’s vtwonen ‘Weer verliefd op je huis’ en Kopen Zonder Kijken. In ons familiebedrijf helpen wij onze klanten elke dag bij het creëren van een fijn nieuw thuis.

Wat ga je doen?

In deze veelzijdige functie ben je samen met het content & creatie team verantwoordelijk voor de totale online merkbeleving van Eijerkamp (van website tot social media (campagnes) en e-mailmarketing) en creëer je samen dagelijks inspirerende en commerciële content die bijdraagt aan de gestelde KPI’s en zorg je dat deze past in de customer journey. Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden op een rij:

 • Je bent o.a. verantwoordelijk voor de online doorvertaling van grote campagnes als vtwonen ‘Weer verliefd op je huis’ en Kopen Zonder Kijken. Maar ook onze SALE en voorraad meubels weet je keer op keer op aantrekkelijke wijze over te brengen via o.a. onze website, sociale media, online bannering en nieuwsbrieven.
 • Sociale media als Facebook, Instagram (inclusief Instagram Reels en Stories) en Pinterest kennen geen geheimen voor jou. In deze rol ben je verantwoordelijk voor de online content kalender, inclusief Instagram Stories, Reels en Pinterest. Je plant de content en creëert de content samen met het content & creatie team;
 • Je hebt ruime ervaring in e-mailmarketing. Van inhoudelijke voorstellen tot creatie en verzending: in deze rol ben je verantwoordelijk voor alle mailings die verzonden worden. Ervaring met segmentatie is een pré.
 • Van homepage tot winkelpagina’s, interieuradvies, woontrends, woonstijlen en meer: de belangrijkste landingspagina’s op Eijerkamp.nl vallen onder jouw verantwoordelijkheid en je zorgt samen met het content team dat deze er 24/7 op en top bij staan. Uiteraard SEO geoptimaliseerd! Ervaring met personalisatie is een pré.

Wie zoeken wij?

 • Je bent gewend te werken onder strakke deadlines en met ad-hoc aanvragen;
 • Je hebt het overzicht over de contentkalender en online campagnes;
 • Je werkt secuur en gestructureerd;
 • Je bent creatief en voor het schrijven van een inspirerende website tekst draai jij je hand niet om;
 • Je kunt je goed inleven in verschillende doelgroepen en hun woonbehoeftes;
 • Je hebt ervaring met CMS systemen;
 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring en een afgeronde HBO/WO-opleiding richting Online Marketing / Communicatie of gerelateerde studie en grote passie voor wonen, mode en/of lifestyle.

Wat bieden wij?

Natuurlijk een passend salaris gebaseerd op de CAO Retail non-food, module woondetailhandel, maar er is veel meer!

 • Een uitdagende job voor 4 tot 5 dagen per week, afhankelijk van jouw voorkeur!
 • Je komt te werken in een enthousiast team met zowel jonge als ervaren collega’s;
 • Onze bedrijfscultuur is inspirerend en informeel: we staan altijd open voor nieuwe initiatieven en ideeën;
 • Leer elke dag meer: trainingen die jou en onze organisatie verder brengen, stimuleren wij! En wij delen ook graag onze kennis met je en leren ook graag van jou;
 • Thuiswerken is (natuurlijk) mogelijk voor 1-2 dagen per week;
 • Reiskostenvergoeding én onze woonwinkels zijn zowel met de auto als met het openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken;
 • Maak van je huis een fijn thuis: je krijgt een aantrekkelijke personeelskorting op de complete collectie van de Eijerkamp Retail Groep (Eijerkamp, Trendhopper en CILO);
 • En last but not least: gezellige borrels en legendarische feestjes!

Lees meer
Marieke Prinsen
Marieke Prinsen
HR adviseur
Eijerkamp
Meer informatie & solliciteren

Vragen over deze vacature? Je kunt videobellen met onze HR adviseur Marieke Prinsen. Liever een appje? Dat mag ook! 📱 06-54 31 10 59.

Direct solliciteren? Dan zien wij jouw cv met recente foto en motivatie o.v.v. ‘Vacature Online Campagnemanager Eijerkamp Zutphen’ graag tegemoet! Je kunt solliciteren via sollicitatie@eijerkamp.nl.

werken bij Eijerkamp