Skip to content
gratis verzending vanaf € 500
VEILIG WOONWINKELEN Lees hier hoe wij omgaan met de aangescherpte maatregelen

Vacature Meubelbezorger Zutphen

Parttime/fulltime, minimaal 4 dagen.

Meubelbezorger Eijerkamp Zutphen

Wil jij kilometers op de weg maken en door heel Nederland onze mooiste meubels bezorgen? Ben jij in het bezit van een rijbewijs B en wil je graag een C rijbewijs + code 95 behalen? Heb jij daarnaast ook nog technisch inzicht, ben je handig én een aanpakker? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Vanuit ons magazijn in Zutphen leveren we van maandag t/m vrijdag meubels uit aan onze klanten in het hele land. Wij zijn momenteel op zoek naar meerdere meubelbezorgers fulltime/parttime.

Wie zijn wij?

Met onze ruim 250 medewerkers creëren wij dagelijks een ‘thuis’ door heel Nederland. Liefde en passie voor meubels zit in ons DNA. Onze inspirerende winkels met ruim 150 woonmerken vind je in Veenendaal en Zutphen en zijn o.a. bekend van het tv-programma vtwonen ‘Weer verliefd op je huis’.

Wie zoeken wij?

Ter versterking van ons bezorgteam zoeken we per direct enthousiaste meubelbezorgers die klanten graag blij maken met hun nieuwe meubels. Samen met jouw (vaste) collega rijd je elke dag een andere route. Van eetkamertafels tot boxsprings; jij zet ze in een handomdraai in elkaar en op de juiste plek. Aan het einde van de dag breng je de vrachtauto weer terug in Zutphen en zorg je samen met je collega dat de cabine opgeruimd en netjes is. Dan kunnen jullie de volgende dag weer lekker fris op pad!

  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B en je wilt graag een C rijbewijs + code 95 behalen (als je al in het bezit bent van een rijbewijs C + code 95 dan is dat natuurlijk helemaal mooi!);
  • Je hebt technisch inzicht en bent handig;
  • Je vindt het een uitdaging dat geen dag hetzelfde is;
  • Je hebt een representatieve uitstraling; als visitekaartje van Eijerkamp is het belangrijk dat je vriendelijk en correct bent en er netjes en verzorgd uit ziet;
  • Je vindt het fijn om in de weekenden en de avonden vrij te zijn, zodat je doordeweeks volop energie hebt om het hele land door te rijden;
  • Vanzelfsprekend ben je in goede lichamelijke conditie en spreek je vlot Nederlands.

Wat bieden wij?

Kom je bij ons te werken, dan maak je deel uit van ons enthousiaste bezorgteam. Wij bieden een werkomgeving bij een vooruitstrevend familiebedrijf met een informele, open cultuur. Natuurlijk stellen wij tegenover jouw inspanningen en prestaties, een passende beloning en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren?

Heb je interesse en voldoe je aan bovenstaand profiel, dan zien wij jouw CV met recente foto en/of motivatie o.v.v. ‘Vacature Meubelbezorger Zutphen’ graag tegemoet. Je kunt solliciteren via sollicitatie@eijerkamp.nl.

Lees meer