Skip to content
gratis verzending vanaf € 500
VEILIG WOONWINKELEN Lees hier hoe wij omgaan met de aangescherpte maatregelen

Vacature Interieuradviseur Veenendaal

Parttime / fulltime (32-37 uur).

Vacature Interieuradviseur Veenendaal

Is het adviseren van klanten op het gebied van indeling, meubelkeuze, kleur en materiaal echt jouw ding? Kun je daarnaast de woonwensen van de klant omzetten in een concreet aankoopplan? Oftewel, ben jij creatief én commercieel? Dan komen wij graag in contact met jou!

In Veenendaal hebben wij een openstaande vacature Interieuradviseur voor minimaal 4 dagen per week.

Wie zijn wij?

Met onze ruim 250 medewerkers creëren wij dagelijks een ‘thuis’ door heel Nederland. Liefde en passie voor meubels zit in ons DNA. Onze inspirerende winkels met ruim 150 woonmerken vind je in Veenendaal en Zutphen en zijn o.a. bekend van het tv-programma vtwonen ‘Weer verliefd op je huis’.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en commerciële Interieuradviseur die ons team in Veenendaal komt versterken.

  • Je hebt een interieuropleiding afgerond aan de Jan Des Bouvrie Academie, CIBAP, Nimeto of aan een soortgelijke vakschool;
  • Minimaal 2 jaar ervaring in het adviseren van klanten op het gebied van meubelen;
  • Je hebt ervaring in plattegrond lezen en intekenen op schaal;
  • Je hebt passie voor wonen, en weet iedere klant te inspireren en enthousiasmeren, ongeacht interieurstijl of woonbudget;
  • Je bent in je element als je op een creatieve en commerciële wijze een klant adviseert en de woonwensen van de klant omzet naar een aankoop;
  • Je bent resultaatgericht;
  • Op vrijdag en zaterdag geven we de meeste interieuradviezen in Veenendaal. Elke vrijdag en zaterdag werken vind jij dan ook prettig.

Wat bieden wij?

Naast een uitdagende baan in een enthousiast en dynamisch team, kom je te werken in een energieke werkomgeving en een vooruitstrevend familiebedrijf met een informele, open cultuur. Daarnaast krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen. Natuurlijk stellen wij tegenover jouw inspanningen en prestaties, een passende beloning en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren?

Heb je interesse en voldoe je aan bovenstaand profiel? Dan zien wij jouw CV met recente foto en motivatie o.v.v. ‘Vacature Interieuradviseur Veenendaal’ graag tegemoet. Je kunt solliciteren via sollicitatie@eijerkamp.nl.

Lees meer