gratis verzending vanaf € 500

Vacature Baliemedewerker

In onze woonwinkel in Veenendaal zijn we , voor 4 dagen per week, op zoek naar een baliemedewerker.

vacature baliemedewerker Eijerkamp Veenendaal

Ben jij een echte duizendpoot die op zoek is naar een afwisselende functie? En vind je het leuk om het centrale aanspreekpunt voor klanten te zijn achter de balie? Dan komen wij graag met jou in contact!

Lees meer
Wie zijn wij? over Eijerkamp

Met onze ruim 250 medewerkers creëren wij dagelijks een ‘thuis’ door heel Nederland. Liefde en passie voor meubels zit in ons DNA. Onze inspirerende winkels met ruim 150 woonmerken vind je in Veenendaal en Zutphen en zijn o.a. bekend van het tv-programma vtwonen ‘Weer verliefd op je huis’ en Kopen Zonder Kijken bij RTL4. Dagelijks ontvangen onze interieuradviseurs klanten om aan de hand van hun woonwensen, plattegrond en foto’s een advies op maat te maken. Uiteraard met bijpassend(e) Eijerkamp meubels!

Vacature baliemedewerker

Wie zoeken wij:

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en klantvriendelijke Shopmedewerk(st)er die ons team in Veenendaal komt versterken.

  • Je hebt een representatieve, open en actieve houding en verwelkomt alle klanten met een glimlach;
  • Het is een pré als je ervaring hebt met verkoop, kassawerkzaamheden en licht administratief werk, zoals receptiewerk & telefonie;
  • Je hebt affiniteit met wonen, aankleding en styling en je wilt graag kennis op doen van onze prachtige merken;
  • Je hebt een flexibele instelling en kunt goed in teamverband werken;
  • Afwisseling in werkdagen en uren vind jij juist prettig en alle zaterdagen wil jij graag aan de slag.

Wat bieden wij?

Naast een uitdagende en afwisselende baan in een enthousiast en dynamisch team, kom je te werken in een energieke werkomgeving en een professioneel familiebedrijf met een informele, open cultuur. Daarnaast krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen. Natuurlijk stellen wij tegenover jouw inspanningen en prestaties, een passende beloning en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Lees meer

Solliciteren op deze vacature?

Herken jij je in bovenstaande profiel? Dan zien wij jouw CV (met recente foto) en motivatie o.v.v.  ‘Vacature Baliemedewerker Veenendaal’ graag tegemoet via sollicitatie@eijerkamp.nl.

bekijk alle vacatures
werken bij Eijerkamp Veenendaal