Skip to content
gratis verzending vanaf € 500
VEILIG WOONWINKELEN Lees hier hoe wij omgaan met de aangescherpte maatregelen

Vacature Verkoopadviseur Trendhopper Veenendaal

Parttime, 20-28 uur.

Vacature Verkoopadviseur Trendhopper Veenendaal

Ben jij een klantgerichte en commerciële verkoopadviseur die op enthousiaste wijze inspeelt op de behoeften van onze klant? Kun jij vervolgens deze woonwensen ook omzetten naar een aankoop? Heb jij bovendien passie voor wonen? Dan komen wij graag met jou in contact!

Deze vacature is voor Trendhopper. Een aparte vestiging met trendy accessoires en verlichting in diverse stijlen, passend bij ieder budget.

Wie zijn wij?

Met onze ruim 250 medewerkers creëren wij dagelijks een ‘thuis’ door heel Nederland. Liefde en passie voor meubels zit in ons DNA. Onze inspirerende winkels met ruim 150 woonmerken vind je in Veenendaal en Zutphen en zijn o.a. bekend van het tv-programma vtwonen ‘Weer verliefd op je huis’.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en klantgerichte verkoopadviseur die ons team bij Trendhopper Veenendaal komt versterken.

  • Je beleeft er veel plezier aan om klanten op een professionele manier te adviseren;
  • De woonwensen van de klant kun jij omzetten naar een aankoop;
  • Je bent resultaatgericht;
  • Je hebt een representatieve uitstraling;
  • Je hebt affiniteit met wonen en hebt enige kennis van het interieur vak;
  • Ervaring met verkoop is een pre;
  • Afwisseling in werkdagen en uren vind jij juist prettig, ook op een koopavond en in de weekenden wil jij graag aan de slag.

Wat bieden wij?

Kom je bij ons te werken, dan maak je deel uit van een enthousiast team binnen Trendhopper, onderdeel van Eijerkamp. Wij bieden een werkomgeving bij een vooruitstrevend familiebedrijf met een informele, open cultuur. Natuurlijk stellen wij tegenover jouw inspanningen en prestaties, een passende beloning en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren?

Heb je interesse en voldoe je aan bovenstaand profiel, dan zien wij jouw CV met recente foto en motivatie o.v.v. ‘Vacature Verkoopadviseur Trendhopper Veenendaal’ graag tegemoet. Je kunt solliciteren via sollicitatie@eijerkamp.nl. Wij vinden het altijd leuk om een bijzondere motivatie te ontvangen, bijvoorbeeld in de vorm van een video van max. 2 minuten.

Lees meer