Skip to content
gratis verzending vanaf € 500
VEILIG WOONWINKELEN Lees hier hoe wij omgaan met de aangescherpte maatregelen

Vacature Shopmedewerker Trendhopper

weekenden.

woonwinkel Eijerkamp Zutphen

Ben jij een echte duizendpoot die op zoek is naar een afwisselende functie? Wil jij je creativiteit kwijt in het onderhouden van de shop met accessoires? Én vind je het daarnaast leuk om bij te springen achter de balie? Dan komen wij graag met jou in contact!

Voor onze Trendhopper winkel in Zutphen hebben wij een openstaande vacature: shopmedewerk(st)er voor de weekenden. Deze vacature is voor Trendhopper en Xooon. Een aparte vestiging met trendy accessoires en verlichting in diverse stijlen, passend bij ieder budget.

Wie zijn wij?

Met onze ruim 250 medewerkers creëren wij dagelijks een ‘thuis’ door heel Nederland. Liefde en passie voor meubels zit in ons DNA. Onze inspirerende winkels met ruim 150 woonmerken vind je in Veenendaal en Zutphen en zijn o.a. bekend van het tv-programma vtwonen ‘Weer verliefd op je huis’.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en klantvriendelijke Shopmedewerk(st)er die ons team in Zutphen komt versterken.

  • Je hebt een open houding en verwelkomt alle klanten met een glimlach;
  • Je bent creatief en hebt oog voor detail;
  • Je vindt het een uitdaging om de woonwensen van de klant om te zetten naar een aankoop;
  • Je hebt een representatieve uitstraling;
  • Je hebt affiniteit met wonen;
  • Je hebt een flexibele instelling en kunt goed in teamverband werken;
  • Het is een pré als je ervaring hebt met verkoop, kassawerkzaamheden, licht administratief werk;
  • Jij wilt graag op koopavonden, feestdagen en in de weekenden aan de slag.

Wat bieden wij?

Je gaat deel uit maken van een enthousiast team en komt te werken bij een professioneel familiebedrijf met een informele, open cultuur. Onbewust werk je aan je mensenkennis en je communicatieve vaardigheden, waar je de rest van je leven profijt van hebt!

Natuurlijk stellen wij tegenover jouw inspanningen en prestaties, een passende beloning en uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. En makkelijk verdiend; op zondagen word je 150% uitbetaald en op feestdagen 200%!

Solliciteren?

Heb je interesse en voldoe je aan bovenstaand profiel, dan zien wij jouw CV met recente foto en motivatie o.v.v. ‘Shopmedewerker Trendhopper weekend’ graag tegemoet. Je kunt solliciteren via sollicitatie@eijerkamp.nl.

Lees meer