Skip to content
gratis verzending vanaf € 500
VEILIG WOONWINKELEN Lees hier hoe wij omgaan met de aangescherpte maatregelen

Vacature Verkoopadviseur Design

Parttime, 14-24 uur.

woonwinkel Eijerkamp Zutphen

Ben jij een klantgerichte, commerciële verkoopadviseur die op professionele wijze inspeelt op de behoeften van onze klant? Heb jij bovendien gevoel voor het creëren van een inspirerend interieur en passie voor het bij elkaar brengen van kleuren en materialen? Dan komen wij graag met jou in contact!

Voor onze winkel in Zutphen hebben wij een openstaande vacature voor verkoopadviseur voor de woonstijl ‘Design’, gericht op onze Leolux Select Store. Met de grootste Leolux collectie van Nederland kun je hier hoogwaardige meubelen verkopen.

Wie zijn wij?

Met onze ruim 250 medewerkers creëren wij dagelijks een ‘thuis’ door heel Nederland. Liefde en passie voor meubels zit in ons DNA. Onze inspirerende winkels en webshop met ruim 150 bekende woonmerken vind je in Veenendaal en Zutphen en zijn o.a. bekend van het tv-programma vtwonen ‘Weer verliefd op je huis’.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een gedreven en klantgerichte verkoopadviseur die ons team in Zutphen wil komen versterken.

  • Je beleeft er veel plezier aan om klanten op een professionele manier te adviseren;
  • De woonwensen van de klant kun jij omzetten naar een aankoop;
  • Je bent resultaatgericht;
  • Je hebt een representatieve uitstraling;
  • Je hebt affiniteit met wonen en hebt enige kennis van het interieur vak;
  • Ervaring met verkoop is een pre;
  • Afwisseling in werkdagen en uren vind jij juist prettig, ook op een koopavond en in de weekenden wil jij graag aan de slag.

Wat bieden wij?

Naast een uitdagende baan in een enthousiast en dynamisch team, kom je te werken in een energieke werkomgeving en een vooruitstrevend familiebedrijf met een informele, open cultuur. Daarnaast krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen. Natuurlijk stellen wij tegenover jouw inspanningen en prestaties, een passende beloning en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren?

Heb je interesse en voldoe je aan bovenstaand profiel? Dan zien wij jouw CV met recente foto en motivatie o.v.v. ‘Vacature Verkoopadviseur Design Zutphen’ graag tegemoet. Je kunt solliciteren via sollicitatie@eijerkamp.nl. Wij vinden het altijd leuk om een bijzondere motivatie te ontvangen, bijvoorbeeld in de vorm van een video van max. 2 minuten.

Lees meer